To

2000

Η «Κάνουλα», δεν έχει τυχαία το όνομά της, τον προηγούμενο αιώνα ο χώρος υπήρξε όντως κανουλάδικο. Η Στέλλα μένει στη γειτονιά και έβλεπε το μικρό μαγαζάκι με τα ρετρό του φώτα στην είσοδο. Σκέψη στη σκέψη τo 2000 άνοιξε η Στέλλα με την Αγάπη την «Κάνουλα». Με επιρροές, από την Ανατολή. Όταν κληρονόμησα τη γιαγιά μου, κληρονόμησα και τις συνταγές της. Και πολλές χρησιμοποιώ έως σήμερα. Αλλά είχα και πολλά ερεθίσματα από το σπίτι μου. Στην πορεία, με πειραματισμούς επάνω σε διάφορα, βγήκε το συνολικό σημερινό αποτέλεσμα.

" Έτσι, η «ομάδα» της «Κάνουλας» δέχεται καθημερινά κόσμο, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς ηλικίες «απ’ όλα έχει ο μπαξές», λέει η Στέλλα."

"Λάδι από την κορυφή, κρασί από τη μέση και μέλι από τον πάτο"

1. Υλικά διαλεγμένα 1προς 1
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και υλικά άριστης ποιότητας είναι οι πρώτες ύλες για τις ποιοτικές δημιουργίες μας.
2. Φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα
Όμορφο και φιλικό περιβάλλον με απαλούς χρωματικούς ήχους και προπαντός άριστη εξυπηρέτηση.
3. Εικαστική προσέγγιση
Το ταβερνάκι μας είναι διακοσμημένο εξολοκλήρου από τις δημιουργίες νέων καλλιτεχνών και ανανεώνεται διαρκώς.
4. Μαγειρικής τέχνη
Το να τρως είναι αναγκαιότητα. Το να τρως έξυπνα είναι τέχνη! Στην κάνουλα πραγματοποιούμε και τα δύο.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Το καλό φαΐ μένει πάντα στην καρδιά.